anti-aging

Wat is ageLOC

ageLOC maakt het verschil

De ageLOC wetenschap zoals toegepast in onze apparaten en cosmetische producten is door Nu Skin ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende wetenschappers, en is een revolutionaire benadering die de manier waarop we ouder worden beïnvloedt.

Ouder worden raakt ons allemaal

Naarmate de jaren verstrijken, zie je dat veel mensen zich steeds meer zorgen gaan maken over het ouder worden.

We begrijpen dat onze manier van leven van invloed is op hoe we eruitzien naarmate we ouder worden, en we weten dat de zichtbare tekenen van ouder worden verontrustend kunnen zijn. Daarom gebruiken we onze ageLOC wetenschap om producten te ontwikkelen die specifiek de zichtbare tekenen van veroudering bij de bron aanpakken, zodat JIJ een beetje meer controle hebt over de manier waarop je veroudert.

Waarom worden we ouder?

Om het antwoord hierop te vinden, tilt Nu Skin de anti-ageing wetenschap naar een hoger niveau door het genexpressieprofiel van de mens te bestuderen.

In samenwerking met enkele van ‘s werelds toonaangevende wetenschappers op het gebied van anti-ageing, hebben de wetenschappers van Nu Skin een aantal groepen genen geïdentificeerd die verantwoordelijk zijn voor de zichtbare tekenen van veroudering; leeftijdsgerelateerde supermarkers (of arSuperMarkers zoals we ze noemen). Onze exclusieve ageLOC wetenschap richt zich op deze ultieme bronnen van veroudering om producten te kunnen ontwikkelen die je helpen er jonger uit te zien en je jonger te voelen.

Hoe de wetenschap werkt

Deze unieke en eigen manier waarop de anti-ageing wetenschappelijk wordt benaderd is gebaseerd op de ontdekking van leeftijdsgerelateerde supermarkers of ‘arSuperMarkers’, zoals Nu Skin ze noemt.

Het identificeren van deze belangrijke groepen is pas de eerste stap. Ook is het belangrijk om te begrijpen welke invloed hun activiteiten kunnen hebben het genexpressieprofiel, en dus op jong ogende huid. Het opnieuw in balans brengen van dit profiel is een delicaat proces. Het is niet gewoon een kwestie van aan- of uitzetten; sommige markers moeten naar beneden worden bijgesteld, en andere juist naar boven. Nu Skins ageLOC wetenschap is gericht op het vinden van de juiste balans, om een jonger uitziende huid zo op nieuwe manieren te kunnen ondersteunen.

Ontdek onze ageLOC-producten

De ageLOC wetenschap zoals toegepast in onze apparaten en schoonheidsproducten helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering te verzachten.

AgeLOC LumiSpa AgeLOC Galvanic Spa AgeLOC Wellspa IO AgeLOC Boost
       

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *